• Test Text
 • Beste WSVers,

  Zondag 5 januari 2020 hebben we weer onze jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst gehouden, vooraf gegaan door wedstrijden op alle velden van ons complex, waarbij de uitslagen uiteraard niet van belang waren. In de sporthal werd er een strijd geleverd tussen een team van het Bestuur en het team van onze G-voetbal. Onder leiding van een uitstekend leidende scheidsrechter werd deze laatste wedstrijd nipt gewonnen door het G-team.

  Tijdens de zeer druk bezochte en heel gezellige bijeenkomst na de wedstrijden hebben we als Bestuur van WSV’30 een van onze oudste vrijwilligers in het zonnetje gezet, namelijk “Ome” Jan Linde. Elke zondag is hij te vinden in de Bestuursdienstkamer van ons complex en vangt hij de spelers van ons en van de tegenstanders op en wijst hij hen de kleedkamers. Ook de scheidsrechters worden door hem opgevangen en naar hun kleedkamer begeleid. In de rust zorgt hij dat alle spelers en scheidsrechters hun drinken geserveerd krijgen. Na de wedstrijden zorgt hij er weer voor dat de sleutels weer bij hem worden ingeleverd. Onder een luid applaus is aan hem een bos bloemen en een waardebon overhandigd.

  Daarna hebben we als Bestuur van de gelegenheid gebruik gemaakt om Theo Koning naar voren te roepen en hem te benoemen tot Erelid van WSV’30. Theo maakt reeds sinds 2003 deel uit van het Bestuur van onze vereniging. Daarvoor heeft hij ook al in de 90er jaren enkele jaren een bestuursfunctie bekleed. In totaal is Theo dus al bijna 20 jaar Bestuurslid van WSV’30. Binnen het Bestuur is Theo belast met Algemene zaken, wat vooral neerkomt op de zorg voor ons complex. Als er iets defect is of vernieuwd moet worden dan regelt Theo dat allemaal. De bijbehorende speld is hem opgespeld door onze Penningmeester Jan van Haeften. Verder heeft hij een waardebon en een bos bloemen overhandigd gekregen. Zoals gebruikelijk zal de naam van Theo worden bijgeschreven op het bord van Ereleden boven de trap van ons complex.

  Een compliment voor Herman Meijer en de Kantinecommissie voor de organisatie van deze dag.


  N.A. (Nico) Kramer
  Voorzitter

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide