• Test Text
 • Na een welverdiende winterstop zijn de WSV VR1 weer gestart met trainen en stond zondag 13-01,de oefenwedstrijd tegen ARC VR1 op het programma.
   
  Gezien het nog steeds heersende blessure leed binnen de groep en 1 afwezige die de oude kleren van haar ouders op de plaatselijke rommelmarkt aan de man probeerde te brengen, zijn er eennasntal jeugd speelster op geroepen .
  Waaronder Nolita Nieuwpoort die 14 jarige leeftijd haar debuut mocht maken in de hoofdmacht van de VR1 van WSV.
   
  Op het verlaten complex van WSV stond veel wind waar beide teams ( beide komen uit in de 2e klasse, zaterdag en zondag) last van hadden maar WSV starte met de wind in de rug.
   
  Met leuk voetbal kwam WSV via een mooi afstandsschot van Stefanie Gorter op de 1-0 voorsprong.
  ARC hadmoeite met de wind maar probeerde toch af en toe de lange bal te zoeken naar de voorhoede.
   
  Dit resulteerde in een aantal aanvallen maar de verdediging van WSV wist goed stand te houden.
  Met een leuke aanval van WSV en wat gerommel in de 5 bij ARC was het weer Stefanie Gorter die de bal in het doel wist te schieten 2-0.
   
  ARC ging wat minder de lange bal zoeken en ging lekker voetballen wat resulteerde in een schot op doel vanaf links waar Nolita net niet bij kon.
  2-1 de rust in. Trainer Cor gaf zijn inmiddels bekende preek met wat mooie spreekwoorden kracht bij en waren de dames het er over eens dat er tegenwind meer en beter gevoetbald moet worden.
   
  De start van de 2e helft begon veelbelovend en dat resulteerde dan ook in de 3e goal die bekeken in werd geschoten door Stefanie Gorter. Wat een winterstop al niet kan doen.
   ARC had nu de wind in de rug en ging aardig voetballen wat ook resulteerde in de 3-2 en de 3-3.
   
  WSV zakte wat weg in de wedstrijd en het had mooi geweest als de eindstand in een gelijk spel eindigde maar ARC wist nog het doel te vind wat de eindstand op 3-4 zette.
   
  Een aardig pot voetbal zo vlak na de winterstop en een leuk voetballende tegenstander.
   
  We gaan dus met volle moed verder mede dankzij de drie jeugdspeelster Anna van Malsen, Wietske Vredevoort en Nolita Nieuwpoort die hun mannetje aardig wisten te staan in de VR1 hoofdmacht van WSV.

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide