• Test Text
 • Overleden op 6 feb 2021 Moeder Luttik, de vrouw van Klaas

  Helaas is Mevrouw Luttik, de moeder van Rob Luttik, onze voorzitter van de jeugd jongens, afgelopen weekend overleden aan de gevolgen van corona. Ze is 88 jaar geworden.

  Vroeger waren moeders vaak de steun en toeverlaat, zeg maar de stilste kracht, van de vereniging. Dit is bij “de Luttiken met een groen-zwart hart” niet anders geweest. Vanaf het moment dat Rob bij WSV kwam voetballen, was moeders in de achtergrond altijd paraat.

  Ook stond ze altijd klaar voor haar man Klaas, die ook veel voor WSV betekend heeft. Met name voor de jeugdafdeling. Zo weet een van onze “lief en leed” leden zich nog te herinneren dat Klaas hoofdleider B-junioren was, toen hij zelf als B-junior bij WSV voetbalde.

  Ondanks dat moeder Luttik al, zoals we dat zeggen “een dame op leeftijd” was, blijft het heel verdrietig afscheid van haar te moeten nemen. En dat zeker in deze tijd. Ze was nog niet zo heel lang geleden van de Dorpsstraat naar Torenerf verhuisd.

  We wensen Rob, Erica, Joeri, Sascha en alle andere familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies en weten zeker dat mooie herinneringen aan moeder en oma een plekje in hun hart krijgen.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide