• Test Text
 • Overlijden erelid Jan Evers
  15 nov 2023
 • Helaas is ons erelid, Jan Evers, op 12 nov 2023 op 88 jarige leeftijd overleden.

  Jan was een echte WSV’er. Wat kunnen we veel over hem vertellen.

  Uit betrouwbare bron hoorden we dat Jan al in het bestuur is gekomen in de tijd dat Meester Kamp nog voorzitter was. Dit was in de tijd dat er nog geen kantine of bestuurskamer bestond en er werd vergaderd bij de bestuursleden thuis.

  In het bestuur in 1980 was hij secretaris van de omni vereniging WSV1930 met veldvoetbal (dames en heren), zaalvoetbal, honk- en softbal. (uit het boekje “Vijftig jaar W.S.V. in woord en beeld” pagina 65)
  Toen de afkeuringen nog op een papiertje in het raam op verschillende plekken in het dorp hingen, was hij afkeuringsadres voor het oosten van het dorp.

  Ook heeft Jan op latere leeftijd nog jaren veel werk verzet in de MOP (maandag ochtend ploeg).

  Jan was altijd zeer behulpzaam en had een hart voor de vereniging en stond voor iedereen altijd klaar. Als er spelers waren die door de scheidsrechter een waarschuwing hadden ontvangen of uit het veld waren gestuurd, dan moest je altijd op de zondagavond bij Jan thuis komen om het bezwaarformulier in te vullen en hij zorgde er dan voor dat dit bij de KNVB terecht kwam.

  In feb 2021 overleed Jan’s vrouw Gerrie. Zij, die hem altijd gesteund heeft bij zijn werkzaamheden voor WSV.

  Mogen ze nu beide rusten in vrede.

  Namens WSV1930 wensen wij de familie heel veel sterkte toe bij het verwerken van het verlies. We hopen dat de fijne herinneringen aan Jan een hele mooie plek zullen krijgen.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide