• Test Text
 • Overlijden Gré Willems, vrouw van Theo Willems

  Vanuit de lief en leed hoek 2022-07-22

  Zoals we allemaal hebben kunnen vernemen is Gré Willems, de vrouw van Theo, op 71 jarige leeftijd overleden.

  Gré heeft voor de vereniging heel veel betekend. Mede vanwege de vele uren die zij Theo de gelegenheid heeft geboden om zich bij WSV in te zetten. Als vrouw van de voorzitter van een grote voetbal vereniging ben je je wederhelft immers menig uurtje kwijt.
  Tevens was zij de steun en toeverlaat van de voorzitter die zich hard maakte voor de bouw van een nieuw complex, naast zijn werk als zelfstandig ondernemer van onze sponsor “Willems & Zn schoonmaakdiensten”.

  Gré was een trouwe WSV supporter. Hardcore lid van de “W-side” (Willems-side) van onze club. In haar glorie jaren heeft ze naast allerlei werkzaamheden ook menig kop koffie getapt.

  Wanneer je samen “wat” ouder wordt wil je het werk graag doorgeven aan opvolgers want dan breng je weer wat meer uurtjes gezamenlijk door. Zo ook dachten Theo en Gré.
  Helaas is daar nu een einde aan gekomen.

  Namens WSV wensen wij Theo, de kinderen, kleinkinderen en alle familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies. Ons leven is helaas niet eeuwig. Leuke, gezellige en spannende voetbalmomenten maken de mooiste herinneringen en die helpen om het gemis een plekje te geven.

  “Lief en Leed”

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide