• Test Text
 • Overlijden Harm Dijkstra 2022-08-06

  Op zondag 7-08-2022 bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat Harm Dijkstra op zaterdag 6 augustus is overleden.

  Harm…. 55 jaar, voetballiefhebber in hart en nieren. Een WSV-man die het voetbalspel tot in de haarvaten kende: als speler, als  trainer, als coach, als grens- en ook als scheidsrechter. Hij speelde zelf op het veld en in de zaal en kwam vaak kijken naar de prestaties van z’n beide jongens op het veld. Hij was zeer betrokken bij de vereniging, vanaf z’n jeugd tot in het veteranen elftal.

  Vaak kwam je hem tegen op de fiets onderweg naar WSV of terug van WSV: voor een overleg, een training, een wedstrijd, een invalbeurt, een partijtje fluiten, coachen of een feestje…. Soms alleen maar ook vaak samen met Mirjam die mede door Harm heel nauw verbonden was aan WSV.

  Mirjam, Thomas en Benjamin raakten besmet met het voetbalvirus. Meerdere weekenden vertoefde de hele familie op het WSV complex of werd er druk gepland en geracet om alle wedstrijden te volgen.

  Helaas is dit verleden tijd.

  Wij wensen namens heel WSV, Mirjam, Thomas, Benjamin, verdere familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte met het verwerken van het onvoorstelbare verlies van hun dierbare.

  Harm…. het is “rust”, deze keer niet voor 15 minuten, maar voor altijd.   

  Lief en Leed.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide