• Test Text
 • Overlijden Marga Meeuwsen

  Marga is op 74 jarige leeftijd op 14 oktober ’22 overleden. Ze was meer dan een halve eeuw betrokken bij ons WSV. En dat is heeeeel lang. Zo trouw zijn aan je vereniging dat zie je tegenwoordig niet meer zo veel.

  Mede omdat haar wederhelft, de bij ons allen bekende Cock, in het eerste van WSV speelde, kwam ook zij bij de club. Marga heeft heel veel verschillende dingen gedaan bij WSV. Ze was omroepster, redactie clubblad WSV-er, indelen kantinediensten en echt jaaaarenlang lid van de kantinecommissie.

  Vanwege haar gigantische inzet was ze reeds een aantal jaren geleden benoemd tot erelid van WSV1930.

  En niet alleen Cock bracht Marga in contact met WSV, ze kwam er ook door haar kinderen Jurgen en Gerben. De mannen hebben namelijk aardig wat WSV-kilometers op de voetbalvelden liggen.

  We herinneren ons nog al te goed dat Marga het clubblad deed. We moesten op zondagavond voor 20.00u de floppydisk in het bakje doen op de Haanstraat. Dan kwam je wedstrijdverslag zeker te weten nog in (het papieren) clubblad. Daar zorgde Marga wel voor! Zelfs op zondagavond. Ook hoor je in je hoofd haar stem nog klinken over de velden als zij de aankondiging en opstellingen van de wedstrijden deed.

  Een van onze vrouwelijke WSV-clubiconen is niet meer.

  Wij wensen iedereen heel veel sterkte toe bij het verwerken van het verlies en hopen dat zij alle mooie herinneringen aan Marga een dierbaar plekje kunnen geven in hun hart.

  Namens alle WSV’ers

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide