• Test Text
 • Overlijden Nico Mak Sr.

  Een van onze trouwste WSV’ers, Nico Mak Sr., is op 90-jarige leeftijd overleden. Dinsdag 3 januari blies Nico zijn laatste adem uit.

  Het was bekend dat hij “lid in de orde van Oranje-Nassau” was, echter voor ons als WSV nog veel bekender als “erelid van WSV”. En dat was hij al heel lang!

  Dat hij zijn Erelidmaatschap (met een hoofdletter) dik verdiende, blijkt wel uit een prachtige “staat van dienst”.

  Nico was vroeger secretaris van het jeugdbestuur, leider en trainer bij de jeugd, wedstrijdsecretaris, trouw supporter van het eerste, betrokken bij de club van 100 en maakte heel lang deel uit van de maandagochtend ploeg. Ook was hij betrokken bij allerlei bouwwerkzaamheden op ons complex en zeker te weten heeft hij nog veel meer functies bekleed en taken uitgevoerd, maar dat is allemaal veel te veel om op te noemen.

  Nico was tot op hoge leeftijd nog altijd sportief bezig. In zijn jeugd rende Nico om het hardst bij de atletiek….. de laatste jaren werden op de woensdagochtend groep bij Verantwoord Bewegen de spieren soepel gehouden.

  Pas geleden (nov 2022) maakten we nog op onze website bekend dat Nico en Rie 65 jaar getrouwd waren. Wat hebben ze samen, naast tijd voor hun gezin, een fijne tijd bij onze vereniging gehad.

  Namens WSV wensen wij Rie, kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, vrienden en bekenden heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van hun dierbare Nico.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide