• Test Text
 •  

   

   

   

  Door de verrassende uitslagen van afgelopen zondag, wij gelijk tegen en bij De Kennemers, de mede koploper thuis met 0 ?? 1 verloren, kan Vrouwen 1 a.s. zondag, na al 2 jaar op rij te zijn gepromoveerd zondag een nieuwe mijlpaal bereiken door de eerste periodetitel in de tweede klasse te pakken.

  Opnieuw een geweldige prestatie van Vrouwen 1. Dit jaar staat het team voor het eerst o.l.v. Cor Smit, onze nieuwe hoofdtrainer en Hoofd Voetbaltechnische Zaken Meiden/Vrouwenvoetbal WSV’30. De hand van Cor is zichtbaar in de spelpatronen, verzorgd voetbal willen spelen met het accent op voetballende oplossingen.

  Mede namens Vrouwen 1 heb ik hierbij het genoegen u uit te nodigen om onze vrouwen a.s. Zondag te komen aanmoedigen in deze voor de gehele Meiden/Vrouwenafdeling van WSV belangrijke wedstrijd. Uw komst a.s. zondag naar ons complex wordt door ons allen zeer op prijs gesteld.

  Onze Vrouwen en de begeleiding zullen er alles aan doen om u te vermaken en niet teleur te stellen.

  Zien we u zondag ?

   

  Namens Meiden/Vrouwenafdeling WSV’30

  Marius van Malsen

 • Een bericht van Gaby Andriessen:

  VROUWEN 1 WSV’30 KUNNEN 1e PERIODE IN DE 2e KLASSE PAKKEN! ⚽️

  Zo wordt WSV Vrouwen 1 de afgelopen weken benoemd in de wedstrijdverslagen van de tegenstanders: Het sterkte WSV’30 VR1, de vrij onbekende tegenstander, goed voetballend team, betere ploeg, WSV’30 VR1 wist te winnen en hoe.. dit hadden niet veel mensen verwacht!
   
  7 wedstrijden gespeeld, 16 punten. Aankomende zondag weer een belangrijke wedstrijd!
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide