• Test Text
 • De Hofjes winterstop zaalvoetbaltoernooi afgelast

  Het de Hofjes winterstop zaalvoetbaltoernooi voor onze jongste jeugd gaat helaas niet door, de verscherpte corona maatregelen die onze regering heeft afgekondigd maakt het ons niet mogelijk om van onze prachte sporthal gebruik te maken, wij als organisator zullen ons beraden of het toernooi alsnog op een later tijdstip kan plaats vinden, gelukkig mag onze jeugd nog wel buiten trainen dus maak daar in deze moeilijke tijden gebruik van, sporten is goed voor lichaam en geest.
  Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2021 toe.

  De toernooicommissie


  Marco Stommel en Hans Weijers

 • Programmaboekje De Hofjes winterstop zaalvoetbaltoernooi 2020-2021

  Op zaterdag 19 december 2020 gaan we weer van start met het “de Hofjes” winterstop zaalvoetbaltoernooi voor onze jongste jeugd(jongens en meisjes o7 t/m o13) in de sporthal van WSV’30.

  Ondanks het corona virus dat de wereld in zijn greep houd vinden wij het belangrijk als WSV en als organisator van dit toernooi dat onze jongste jeugd kan blijven sporten, natuurlijk volgens richtlijnen van de KNVB en het RIVM.

  Net als voorgaande jaren worden de wedstrijden eind december en begin januari gespeeld, verdeeld over 4 dagen:

  • zaterdag 19 december,
  • zondag 27 december,
  • zaterdag 2 januari, en
  • zaterdag 9 januari.  

  Helaas moeten de wedstrijden gespeeld worden zonder publiek en daarom hebben wij goede afspraken gemaakt over de begeleiding van onze spelertjes, die afspraken zijn:

  • ouder en speler melden zich 15 minuten voor aanvang van hun wedstrijd bij de hoofdingang van ons complex.
  • spelers worden daar opgevangen door de leider/coach van het team waarin uw kind speelt
  • leider/coach neemt zijn team rechtstreeks mee via de kleedkameringang( handen desinfecteren) naar de entree van de sporthal, daar kunnen de spelers zich omkleden, zaalvoetbalschoenen aandoen en een gesponsord hesje in ontvangst nemen.
  • na de gespeelde wedstrijd gaan leider/coach en spelers via de achteruitgang van de sporthal naar buiten  en voor de hoofdtribune langs terug naar de hoofdingang van ons complex waarna de spelers weer worden overgedragen aan hun ouder.

  De teams hebben namen uit de Nederlandse en Europese competities.

  Op de laatste speeldag, zaterdag 9 januari 2020, speelt iedereen zijn wedstrijd om direct daarna bij de prijsuitreiking aanwezig te kunnen zijn. Het programmaboekje, uitslagen en standen is te downloaden via deze “link” http://stiptit.nl/wst_programmaboekje.pdf. Hierin staan naast de teamindeling ook het complete wedstrijdschema en de spelregels waar we ons allemaal aan moeten houden.

  Bij deze willen wij alle vrijwilligers, met name de coördinatoren, teamleiders, scheidsrechters, tijdwaarnemers en mensen die voor en achter de schermen hun medewerking aan dit toernooi verlenen, hartelijk bedanken, zonder hun steun kunnen wij dit toernooi niet organiseren. Ook onze hoofdsponsor Café-Hotel-restaurant “de Hofjes” en overige sponsors willen wij hartelijk bedanken.

  Helaas dit jaar geen loterij voor de deelnemers maar dat gaan we volgend jaar natuurlijk dubbel en dwars inhalen.          

  Tot slot wensen wij iedereen heel veel plezier toe, waarbij de onderlinge sportiviteit voorop staat.

  Namens de jeugdafdeling van WSV’30,

   

  Hans Weijers en Marco Stommel

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide