• Test Text
 •  

   

   

   

   

  Beste WSVers,

  In het Paasweekeinde hebben een aantal onverlaten een puinhoop achtergelaten op ons complex. Op tweede Paasdag troffen we achter het gebouwencomplex, dus waar de papierauto geparkeerd staat, een flink aantal lege bierblikjes en andere lege flessen aan. Ook achter het doel van het B-veld lagen enkele tientallen lege bierblikjes en andere lege flessen. Ik hoorde dat ook op het A-veld enkele lege bierblikjes waren aangetroffen en opgeruimd. Gelukkig hebben we een Maandagmorgenploeg die de lege bierblikjes en lege flessen die achter het doel lagen hebben opgeruimd. Verder troffen we in het verste doelgebied van het B-veld handen vol met al dan niet stukgetrapte plastic vorkjes aan. U begrijpt dat dit levensgevaarlijk is voor de spelers die hierop hun wedstrijden of trainingen moeten spelen.

  Ook hebben we voor de wedstrijd van het 1e elftal eerst de netten van de doelen op het A-veld moeten repareren. Kennelijk waren er klimtoeristen de doelen ingeklommen, waarbij enkele haken waren afgebroken en het touw van de netten was gebroken.

  Het bovenstaande is echter geen op zich zelf staand incident geweest. De laatste maanden hebben we vaker de rommel van anderen moeten opruimen en dingen moeten repareren. Zo hebben we zelfs hondenstront van het A-veld moeten scheppen.

  Daarom wil ik een oproep doen aan de ouders van hun kinderen dat zij deze kinderen erop wijzen dat het verboden is om over de hekken te klimmen en zo het complex te betreden en vervolgens op de velden te gaan voetballen. De sportvelden zijn er voor om te gebruiken tijdens trainingen en wedstrijden en altijd onder toezicht van trainers of leiders. Het onbevoegd betreden van het complex is een strafbaar feit en strafbaar gesteld in artikel 461 van het Wetboek van Strafrecht. Dit verbod is middels een bord aan de poort van het complex kenbaar gemaakt.

  Inmiddels is er overleg geweest met de Politie en is er afgesproken dat zij tijdens de surveillance regelmatig ons complex zullen aandoen en zullen controleren of er onbevoegden op ons complex aanwezig zijn. Ik wil de ouders erop wijzen dat de Politie in voorkomende gevallen een proces-verbaal kan uitdelen aan deze onbevoegden.

   

  N.A. (Nico) Kramer.

  Voorzitter.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide