• Test Text
 • Op 72 jarige leeftijd is Ria, de vrouw van Pim Boogaard, overleden. We kennen Ria ‘als de vrouw van’ met een even groot WSV-hart als haar wederhelft. En als je dat beide hebt dan is de kans groot dat je samen heel lang betrokken bent bij een vereniging.

  Naast dat we Ria kennen als de vrouw van Pim, kennen we haar ook “als de zus van” en dan bedoelen we de zus van ons erelid Harry Hooijschuur. Kortom dat ze vanuit de familie behoorlijk betrokken was bij WSV is wel duidelijk.

  Pim heeft jarenlang bij WSV in het veld gestaan, waaronder een aantal jaren in de A-selectie. Tegenwoordig is hij speler bij de maandagochtendploeg. Ook “een elftal” waar onze vereniging niet zonder kan. Menig uurtje verspijkert dit team zeer betrokken WSV’ers aan het onderhouden en netjes houden van ons complex.

  Zover wij weten heeft Ria Pim altijd gesteund bij het uitoefenen van z’n hobby en heeft ze hem menig keer aangemoedigd vanaf de zijlijn.

  Om in de voetbal termen te blijven is, na de eerste en tweede helft van een bewogen leven, het voor haar nu eeuwig rust.

  Vanuit de vereniging wensen we onze Pim, de gehele familie en alle vrienden en kennissen heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van hun dierbare.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide