• Test Text
 • SponsorClicks

  Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost! 

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt geld in de clubkas.
  Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost jou niets extra! 

  Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jouw een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen. 

  Hoe werkt het? 

  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van! 

  Let op: geen commissie op boeken 

  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag er GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

  Waarom SponsorKliks? 

  SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt! 

   

  Ga naar SponsorClicks

 • SponsorKliks Tip!

  Vergeet je ook wel eens de SponsorKliks pagina te bezoeken voordat je een bestelling gaat doen?
  Dat gebeurt de beste, neem dat van ons aan, hoe betrokken je ook bij de club bent.

  Met deze "truc" wordt dat tot een absoluut minimum beperkt

  Het kost slechts één minuut om dit te installeren (zie onderstaande video), maar daarmee zullen  de SponsorKliks inkomsten voor WSV1930 significant gaan stijgen.

  BLACK FRIDAY is net voorbij en Sinterklaas en Kerst komen er al weer aan. Wij krijgen vaak van gebruikers de vraag of we niet iets hebben zodat het minder vaak vergeten wordt. Dit is de beste manier om het niet meer te vergeten! 

  In onderstaande (zeer) korte uitlegvideo's zie je hoe je dit in jouw browser installeert.

  Voor Google Chrome klik hier

  Voor Safari klik hier

  Voor Firefox klik hier

  Voor Internet Explorer klik hier

  WSV1930 kan wel wat financiële hulp gebruiken!!! Dan is het slechts een kleine moeite om deze SponsorKliks Bestelknoppen te installeren en daarmee veel meer commissie te genereren voor WSV1930.

  Alvast bedankt namens de Sponsor Commissie.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide