• Test Text
 • The price is right…..

  Nu eindelijk de winkels weer open mochten, was het tijd om de WSV top-drie loten verkopers voor de Grote Club Actie 2020 in het zonnetje te zetten. Loyd (JO9-1, 1e plaats), Storm (JO11-3, 2e plaats) en Jasper (JO10-2, 3e plaats) mochen bij 11teamsports (voorheen 100%Football) in Zaandam de prijzen in ontvangst nemen. Lloyd was met 79 verkochte loten de absolute topverkoper met niet ver daarachter Storm en Jasper.

  Namens WSV willen wij 11teamsports ontzettend bedanken dat ze ook dit jaar weer zo vrijgevig hebben meegewerkt aan deze actie. Ook voor hun als onderneming is dit natuurlijk geen makkelijk jaar geweest en daarom zijn we des te dankbaarder dat onze jongens ook dit jaar weer prachtige prijzen in ontvangst mochten nemen.

  En ook al zat je niet bij de top-drie, alle kinderen die loten hebben verkocht (en uiteraard de familieleden, vrienden, buren, etc. die hebben gekocht) zijn natuurlijk allemaal winnaars. Wat kunnen we trots zijn op onze jeugd die met hun tomeloze energie zich ook in die rare Corona tijd hiervoor hebben ingezet en op deze manier onze mooie club ondersteunen.

  Nog 2.5 maand en dan begint de verkoop voor 2021 al weer…..ook dit jaar hopen we weer op jullie support………misschien dit jaar over de grens van 1000 verkochte loten heen…?

  Natascha van den Berg

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide