• Test Text
 • Toelichting teamindeling
  17 jul 2018
 • Beste ouders en spelers van WSV’30,

  Hierbij een toelichting op de  per mail gestuurde teamindelingen.

  AANTAL SPELERS

  Als we in augustus beginnen en iedereen is terug van vakantie, krijgen we een duidelijker beeld welke spelers bij WSV blijven voetballen en welke spelers misschien, wat we ons natuurlijk niet kunnen voorstellen,  toch wat anders zijn gaan doen.

  Er zijn bijvoorbeeld in de JO19 lichting zodanig veel kids dat het lastig is om nu al te bepalen of we een team erbij moeten inschrijven of het zo moeten laten.

  In de praktijk zal het duidelijk worden en moeten we ervoor zorgen dat we zo dadelijk niet teams hebben die bijvoorbeeld telkens met 10 man of met 17 man aan een wedstrijd moeten beginnen.

  De competitie begint op 22 september, dat betekent dat we vanaf eind augustus ruim 3 weken te tijd hebben om het op te lossen en dan uiterlijk 20 september worden de teamindelingen definitief.

  TRAINERS
  Sommige teams hebben nog geen trainer en dat zal ik nader toelichten .

  We hebben voor de invulling van ons trainersstaf met vrijwilligers te maken die ook nog eens uit de buurt moeten komen omdat ze anders wat dichterbij aan de slag gaan.

  Daarnaast willen de ervaren trainers vaak de selectie elftallen trainen en niet de ontwikkelingsteams.

  Sinds mei zijn we heel druk bezig geweest om alle teams van een trainer te kunnen voorzien en zien we dat dat helaas nog niet voor alle teams gelukt is.

  We hebben via Facebook,  de Trainers website van de KNVB, mond op mond reclame en intern jeugd spelers en selectiespelers gevraagd om jeugdtrainer bij WSV’30 te worden. Daar is wel wat moois uit gekomen voor een aantal teams.

  Maar er zijn nog heel wat teams die nog een trainer nodig hebben.

  Bij deze nogmaals een oproep aan de jeugdspelers en Selectie neem contact op als het je leuk lijkt om een team te trainen en eventueel te coachen.

  Lijkt het je als voetbalvader/moeder leuk om training te geven dan horen we het natuurlijk ook heel graag. Wat we als een erg goede combinatie ervaren is als een jonge persoon de training samen doet met een voetbalvader/moeder. Je wordt in elk geval niet voor de leeuwen geworpen en WSV zal zorgen voor een goede begeleiding door onder andere de HJO.

  WSV blijft ook proberen nog een invulling te vinden in de tussentijd.


  Met vriendelijke groet,


  HJO en alle Coördinatoren WSV 1930

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide