• Test Text
 • Tijdens hemelvaart op 30 mei (Fortuna) en 2 dagen later op 1 juni (KFC) heeft het O9-1 team wedstrijden gespeeld op het allerhoogste (internationale) jeugdniveau.

  In totaal over 2 dagen 17 wedstrijden gespeeld van 15 minuten tegen de teams van Paris Saint Germain, Newcastle United, Volendam, Feyenoord, STVV, Celtic, Hamburger SV, Jong Oranje, Fortuna, Purmersteijn, Royal Antwerp, Vitesse, Always Forward, Zaanlandia, Sporting Borghout, ADO Den Haag en Zwaluwen Utrecht!!! Ja echt waar 17 wedstrijden in totaal gevoetbald in 2 dagen tijd, wat een toppers en een diepe buiging 😊

  Op het Fortuna toernooi strijdend ten onder gegaan tegen de beste jeugd teams van Europa, bijna was het gelukt om punten te pakken van Celtic en Hamburger SV, verder moest ieder team vol aan de bak tegen WSV30. Een fantastische ervaring die enorm leerzaam is geweest voor iedereen. Uiteindelijk heeft het team het toernooi afgesloten met een gelijkspel tegen Purmersteijn. Wat een dag, tot het gaatje gegaan en helemaal kapot maar een ‘glimlach’ van oor tot oor voor deze geweldige prestatie.

  2 dagen later mochten de toppers aantreden op het KFC Tijsterman toernooi. Met de ervaring en de lessen opgedaan tijdens het Fortuna toernooi 3 zeer goede poule wedstijden gespeeld. Misschien was de eerste wedstijd tegen Royal Antwerp nog wat tam, maar vanaf Vitesse ging de knop om waarna Always Forward, Zaanlandia, Sporting Borghout (België) aan het kortste eind trokken, pas in de halve finale (onderkant schema) wist ADO Den Haag te winnen van WSV. Met als gevolg de beloning, na weer een dag strijden, op het podium en een mooi compliment van de organisatie op de website van het toernooi "onze buren WSV30 hebben zich geweldig laten zien met een vierde plek in de onderkant van het schema".

  Nogmaals, super trots op de toppers: Marit Hooijschuur, Duke Eggers, Ezat Alizadah, Luuk Min, Ja’van Jongert, Tjebbe Aalsma, broers Daan & Sem Kriek, Simon Vredevoort, Ferran den Teuling (blessure maar onze grootste supporter) en trainer Lion Axwijk.

   

   

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide