• Test Text
 • Trainen in coronatijd

  Beste WSV-er,

  Tijdens de lockdown mocht de jeugd t/m 17 jaar doortrainen en onderlinge wedstrijden spelen. Daarbij hoeven de spelers niet de 1,5 meter aan te houden. De spelers moeten wel 1,5 meter afstand houden tot de trainers en/of leiders. De leeftijd van 17 jaar is inmiddels opgetrokken naar 26 jaar. Ook voor deze trainingen en onderlinge wedstrijden geldt de 1,5-metermaatregel voor spelers niet.

  Bij trainingen voor spelers vanaf 27 jaar geldt wel de 1,5 meter afstand, mag er maximaal in groepen van 4 worden getraind en zijn onderlinge partijtjes en wedstrijden niet toegestaan.

  De verschillende VTZ-afdelingen (jeugd jongens, meisjes/dames en senioren heren) hebben onderling een nieuw trainingsschema opgesteld. De avondklok geldt namelijk nog wel. Dus het standaard trainingsschema kunnen we niet aanhouden. Gelukkig bestaat de mogelijkheid om op zaterdag en zondag te trainen en onderlinge wedstrijden te spelen. De VTZ-afdelingen coördineren ook de invulling van de zaterdag en de zondag.

  Je hoort van je leider en/of aanvoerder wanneer je kunt trainen of wanneer er een onderlinge wedstrijd voor jouw team is gepland.

  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide