• Test Text
 • Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 16 november 2020

  Bijgewerkt met extra bijlagen op 7 november 2020

  Beste WSV-er,

  Op maandag 16 november 2020 vindt onze eerstvolgende algemene ledenvergadering plaats. Deze vergadering vindt plaats in onze kantine om 20:00 uur.

  Een vereniging is verplicht om minimaal 1x per jaar een ALV te houden. Het verenigingsrecht zorgt er daarom voor dat de ALV een uitzonderingspositie inneemt met betrekking tot de coronamaatregelen. Die uitzondering betreft het aantal personen dat de ALV mag bezoeken. Daar zit in principe geen beperking op.

  Maar alle overige coronamaatregelen gelden wel. Bijvoorbeeld de 1,5-meter-maatregel. Maar ook de hygiënemaatregelen en de situaties waarbij je thuis moet blijven. Daarnaast zorgt de omvang van onze kantine er voor dat we niet onbeperkt mensen kunnen toelaten.

  Let op! Om deel te nemen aan de ALV moet je jezelf dit keer daarom aanmelden!

  Aanmelden doe je via secretariaat@wsv1930.nl of via 06 – 81 01 15 95. Je kunt je tot en met zondag 15 november 2020 aanmelden. Dat stelt ons in staat om op maandag 16 november 2020 de kantine voor de ALV coronaproof in te richten. Wanneer we veel aanmeldingen krijgen, is het denkbaar dat we de ALV in meerdere sessies houden.

  De agenda van de algemene ledenvergadering kun je openen door op de button hieronder te klikken. We zien je graag op 16 november op onze ledenvergadering.

   

  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide