• Test Text
 •  

   

   

   

  In de voetbal.nl app pushberichten aanzetten

  Je kunt zelf bepalen welke pushberichten je ontvangt. Om deze berichten te ontvangen dien je in te stellen op welk apparaat je de pushberichten wilt ontvangen.

  Omdat je in de KNVB Wedstrijdzaken app en/of de Voetbal.nl app met 1 account inlogt, is het eigenlijk 1 applicatie. Daarom is het belangrijk dat je jouw voorkeursapparaat instelt. Je bepaalt hiermee op welk apparaat je jouw pushberichten ontvangt. Bijvoorbeeld je telefoon of je tablet.

  Het instellen van je voorkeursapparaat doe je door op Instellingen - Pushberichten - Voorkeursapparaat te klikken.

   

   Hierna verschijnt onderstaande bevestiging:

   

  Pushberichten voor vrijwilligerstaken

  Met de Voetbal.nl app is het mogelijk om zelf in te schrijven op een kantine- en\of bestuursdienst. Dit wordt echter niet genoeg gedaan waardoor er dit weekend en het weekend daarvoor zo goed als geen vrijwilligers beschikbaar waren voor met name de kantinediensten. Vorig weekend is er zelfs een paar dagen voor het weekend een pushbericht verstuurd met een laatste verzoek om in te schrijven. Vandaar ook de noodzaak om pushberichten te activeren!!!

  Inschrijven kantinediensten niet alleen meer vrijwillig

  Vanuit WSV 1930 wordt het niet zelf inschrijven op vrijwilligerstaken gezien als risico. Daarom is er besloten om vanaf vandaag weer mensen toe te gaan wijzen aan openstaande vrijwillgerstaken. Er zal begonnen worden met de vrijwillgers in te delen die nog geen enkele vrijwillgerstaak hebben vervuld.

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide