• Test Text
 • WSV1930 VOETBALSCHOOL 2019-2020

  We starten onze voetbaltrainingen weer op vrijdag 20 september. Inschrijven kan op de www.wsv1930voetbalschool.nl site en klik op een van de voetbalmodules. Hieronder vindt u alle informatie over onze voetbaltrainingen. Wij hopen je te mogen verwelkomen. Wij hebben er weer zin en zullen je verrassen met nieuwe en uitdagende voetbaltrainingen.

  Bij de WSV1930 voetbalschool werken we met verschillende leerdoelen al onze trainingen liggen vast in een leerplan. Elke voetbalmodule bestaat uit 10 trainingen, onze voetbalmodules TECHNIEK en SKILLS ATHLETIC trainingen zijn uitgeschreven om speler/ster genoeg uit te dagen. Deze leerdoelen bestaan uit een veelzijdig van motorisch ontwikkeling, techniek, 1v1 duels (aanvallen en verdedigen) leerfase in partijvormen(omschakeling) looplijnen een eigen keuzes maken, en vooral dominant te voetballen. Met onze voetbalmodules geven we speler/ster voetbaltrainingen in de huidige tijd. Met onze Smartgoals en Smartapp kunnen we speler/ster volgen in hun progressie. Deze worden opgeslagen in ons spelersvolgsysteem.

  Op vrijdag 13 september geven we een leuke gratis voetbaltraining, schrijf je in en neem je vriend of vriendin ook mee om een leuke en leerzame voetbaltraining te krijgen.

  Met sportieve groeten,

   

  Michel

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide