• Test Text
 •  

   

   

   

  Beste allemaal, 

  Op het A en B veld wil het bestuur graag over gaan op LED lampen. De lichtkwaliteit blijft veel beter, de lampen gaan langer mee en het is veel zuiniger in energieverbruik.

  De aanschaf gaat de benodigde euro´s kosten, waardoor de sponsorcommissie gevraagd is om verschillende acties op te zetten om dit financieel mogelijk te maken.

  Als u  namens WSV mee gaat spelen met de Vriendenloterij kunt u naast mooie prijzen tot wel €  100.000,- de club financieel steunen om dit doel te bereiken. Ook kunt u bestaande loten omzetten naar WSV om de club te steunen.

  Op 26 november gaat WSV haar leden bellen om mee te doen met deze actie. Tussen 18.30 en 21.30 uur kunt u een telefoontje verwachten van 1 van ons. Natuurlijk kunnen we dit niet alleen als  sponsorcommissie en bestuur en hopen we dat meer leden ons willen helpen om te bellen. Het zou mooi zijn als we uit alle geledingen van de club medewerking krijgen. 

  Bent u een ouder van een jeugdlid of speelt uzelf of uw kind bij de meisjes of dames dan nodigen wij u van harte uit om ons doel te realiseren.

  Laten we met elkaar deze actie tot een succes brengen en geef u op als beller via een mail naar sponsorcommissie@wsv1930.nl

  Namens de sponsorcommissie,

  Frank van der Heide

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide