• Test Text
 • Het voetbalseizoen is voorbij; de zomer staat voor de deur. De meesten van ons nemen even een voetbalpauze.

  Maar bij WSV zijn we alweer druk bezig met het volgende seizoen;
  besprekingen met trainers, materialen inventariseren, verwerken van de nieuwe aanmeldingen (en helaas ook de opzeggingen), teams inschrijven, oefenwedstrijden en selectietrainingen organiseren, onderhoud aan velden en gebouwen, nieuwe teams indelen, etc. etc.

  Zoals jullie (soms tot vervelens toe) vast wel eens gehoord hebben: vele handen maken licht werk, vrijwilligers zijn goud waard, vrijwilligers zijn onbetaalbaar, vormen de motor van een vereniging.....

  Denk jij soms ook: 'wat een gezeur, ik heb het al druk genoeg, en ik heb bovendien niks met voetbal, dus laat me met rust', 'ik betaal toch contributie'?

  Tja, en toch .......... zonder vrijwilligers zal er bij WSV geen enkele wedstrijd gespeeld kunnen worden. Want: wie doet het onderhoud? Wie houdt de site bij? Wie deelt de wedstrijden in? Wie regelt het materiaal? Wie leidt de wedstrijd? Wie traint het team? Wie coacht het team? Wie bakt jouw frikandel? Wie zorgt voor limonade in de rust? en ga zo maar door.
  Contributie alleen is bij lange na niet genoeg om de vereniging te laten draaien.

  Veel van deze taken worden gedaan door een steeds kleiner wordende groep mensen. En sommige van deze taken dreigen straks door niemand meer gedaan te worden.

  Ik wil je daarom een aantal vacatures van harte aanbevelen. Je helpt de spelers ermee, en niet onbelangrijk: het is ook gewoon leuk om vrijwilliger te zijn!

  Voor een overzicht van de vrijwilligers waar we nog naar op zoek zijn en meer achtergrond informatie, zie de Vacature pagina.

   

  Het Bestuur

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide