• Test Text
 • WSV 1930 Voetbalschool: Iedereen is welkom!
  11 mrt 2024
 • WSV 1930 Voetbalschool: Iedereen is welkom! Wil je extra trainen om te verbeteren, dan is WSV1930 voetbalschool echt iets voor jou. We starten 22 maart met op 15 maart een extra gratis training.

  Met recht kan ik zeggen dat we veelzijdig zijn en dat wij kinderen meer plezier geven aan het voetbal.

  Trainen vanuit een plan, loop, houding en coördinatie training kom je bijna niet meer tegen op het veld en op school.

  Techniek combineren met cognitieve vaardigheden en leren voetballen met het linker en rechterbeen. Kinderen hebben succesmomenten nodig om te verbeteren, herhalen en stimuleren gaat hierbij helpen net zoals op school. En wat te denken van leerlijnen in partijvormen. Je moet net zoals op school bij de basis beginnen en niet meteen starten met een grote partijvorm.

  Meer dan 10 jaar ervaring en iedere speler/ ster staat centraal.

  Betaalbaar voetbaltrainingen,11 toffe en gestructureerde techniek trainingen voor €75.

  Kleine groepen en trainers met ervaring die trainen geven vanuit onze voetbal academy.

  We delen de spelers in op ontwikkeling en leeftijd en als het kan ook bij vriendjes.

  In de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kunnen zich aanmelden en je hoeft niet perse lid te zijn van WSV1930.

  We geven voetbaltrainingen met de meest innoveerde voetbalmaterialen, wat te denken van onze Smartgoals, soccerwave, goalshot, rebonders en ons blijvend vernieuwende voetbaltrainingen, die komen uit onze eigen voetbal academy. Hierdoor blijven we spelers(sters) veelzijdig uitdagen om meer succesmomenten te laten beleven aan het voetbal.

  Voor de talenten of gevorderde spelers bieden we smallgroup trainingen aan 11 voetbaltrainingen kosten dan € 125 pp. Deze voetbaltrainingen zijn op maat gemaakt naar behoefte van de spelers. We trainen veel met cognitieve voetbalvormen en dwingen hierdoor spelers om snel te handelen en oplossingen te laten vinden. Ook maken we gebruik van onze FIT programma om spelers veelzijdig te laten bewegen om het hele lichaam te trainen. Trainingen duren 60 minuten.

  Privétraining= vol geen plek meer.

  Jongens en meiden in de leeftijd van 6 t/m16 jaar kunnen bij de voetbalschool terecht. Lijkt het je leuk om mee te doen aan de WSV1930 Voetbalschool of wil je meer informatie ga naar www.wsv1930voetbalschool.nl; we starten weer op vrijdag 22 maart. De gratis proeftraining is op vrijdag 15 maart.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide