• Test Text
 • WSV 1930 Voetbalschool: Leer meer leuke kanten van voetbal kennen!

  Als lid van WSV’30 leer je van alles over voetbal op trainingen en in wedstrijden. Maar voetbal is zo’n mooie sport, daar kun je leuke dingen over blijven leren. In de WSV 1930 Voetbalschool kan dat! Zelfs als je geen lid bent van WSV, kun je deelnemen aan de Voetbalschool.

  De WSV 1930 Voetbalschool is bedoeld voor jongens en meisjes van 6 jaar tot en met 15 jaar. Onze vrijwilliger Michel Dekker verzorgt al meer dan 7 jaar samen met een aantal andere trainers de trainingen van de voetbalschool.

   

  De WSV 1930 Voetbalschool gebruikt moderne en veel afwisselende hulpmiddelen. Ooit gehoord van SmartGoals, Soccerwave of Goalshot? Dat zijn een aantal voetbalinnovaties die de voetbalschool gebruikt. Bovendien krijg je elke week leuke nieuwe oefeningen. Die zijn anders dan je in je normale trainingen doet. Kortom, wij zien de voetbalschool als een mooie aanvulling op de trainingen en wedstrijden die wij als WSV’30 zelf aanbieden.

  Dat geldt helemaal nu in deze lastige coronatijd. De competitie verloopt met horten en stoten. Maar we  kunnen wij ons voorstellen dat je graag zoveel mogelijk op het voetbalveld staat. Door je in te schrijven voor WSV 1930 Voetbalschool kun je er voor zorgen dat je een keer extra in de week traint.

  Wist je dat je met jouw deelname ook onze vereniging steunt? Je kunt voor een kleine vergoeding al meedoen aan de voetbalschool. Een deel van die vergoeding komt weer ten goede aan de jeugd van WSV’30. Wij zijn daarom dubbelblij met de WSV 1930 Voetbalschool. Die helpt onze vereniging, financieel en als aanvulling op onze eigen trainingen. En de voetbalschool helpt jou met extra, leuke voetbaltrainingen.

  Lijkt het je leuk om mee te doen aan de WSV 1930 Voetbalschool? Je kunt je inschrijven via de website http://www.wsv1930voetbalschool.nl/. De voetbalschool start weer op vrijdag 12 februari 2021.

   

  Het bestuur

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide