• Test Text
 • Op zondag 17 februari speelden wij onze tweede competitiewedstrijd na de winterstop tegen Fc Medemblik. Voor de wedstrijd een tactische bespreking, waarin de nadruk lag op het behalen van 3 punten. 
   
  In het begin van de wedstrijd was het onrustig. Doordat we weinig bewogen zonder bal waren we telkens een stapje te laat. Na 5 minuten resulteerde dit in een 0-1 achterstand. Na 10 minuten kregen we iets meer grip op het spel. Britt gaf een mooie pass op Jayden, die een goede loopactie maakte. Helaas was de pass net te scherp. In de eerste helft kregen we nog twee vrije trappen rondom de 16 meter. Helaas zorgden deze kansen nog niet voor de gelijkmaker.
  Halverwege de eerste helft was er tijd voor een drinkpauze, want dat is nodig als in februari de zon schijnt (?).
  Blijkbaar was het een effectieve break, want in de 31ste minuut kwamen we op gelijke hoogte via een mooie pass van Jayden op Daily, die de bal voorgaf waardoor Daniƫlle de score op 1-1 bracht. Heel WSV genoot na van deze mooie actie, waardoor we helaas in de 32ste minuut tegen een 1-2 achterstand aan keken.
   
  In de tweede helft hebben we geprobeerd de linies korter op elkaar te houden. Tot de laatste minuut zijn we blijven voetballen op zoek naar het net van de tegenstander. Helaas vielen er in de tweede helft nog twee doelpunten voor Medemblik, waarmee de eindstand op 1-4 kwam.
   
  Op 10 maart is de volgende competitiewedstrijd, wat betekent dat we 3 weken de tijd hebben om onszelf op scherp te stellen en ervoor te zorgen dat we minimaal 1 goal meer scoren dan onze tegenstander.
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide