• Test Text
  • WSV gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie !!

    Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie weer. Ook WSV doet uiteraard weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

    Het voetbalseizoen is net weer van start gegaan en extra inkomsten door middel van de Grote Clubactie zijn hard nodig doordat de inkomsten afgelopen jaar zijn achtergebleven door de uitzonderlijke situatie waar we in zitten. Meer dan ooit zijn extra inkomsten voor de club dus nodig !!

    Om veiligheid te waarborgen is de actie coronaproof gemaakt. Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Het is echter ook gewoon nog steeds mogelijk om traditionele papieren loten te verkopen.

    We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide