• Test Text
 • WSV lid Sylvain Hollander overleden

  Op veel te jonge leeftijd, slechts 51 jaar, is ons zeer betrokken WSV lid Sylvain Hollander overleden. Bij hem werd eind vorig jaar kanker geconstateerd. Sinds vorige week verslechterde zijn situatie behoorlijk en deze week ging het ineens snel bergafwaarts. Sylvain was getrouwd met Irene en heeft twee kinderen; Kjell en Mirte.

  Hij voetbalde als sinds de vorige eeuw bij WSV. Diverse leeftijdgenoten hebben nog met hem in WSV 10 gevoetbald halverwege de jaren negentig. Sylvain voetbalde ook jaren in WSV 4, en later begeleidde hij dit team als leider/coach. De afgelopen tijd ging dat helaas niet meer.

  Behalve dat Sylvain zelf voetbalde was hij ook regelmatig langs de lijn te vinden. Bij WSV 1 en bij het team waar zijn zoon Kjell speelde en dat begon al vanaf de
  F-pupillen. Ook speelde Kjell de laatste twee jaren regelmatig in WSV 1. Zelfs toen Kjell ging zaalvoetballen was Sylvain vaak ook daar als toeschouwer aanwezig.

  Lieve familie en vrienden, namens heel WSV, heel veel sterkte bij het verwerken van het verschrikkelijke verlies van jullie dierbare.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide