• Test Text
 • Zondag 2 december stonden de meiden van WSV Vr1 tegenover de reuzen van Hillegom.
  We begonnen de wedstrijd beter dan de week ervoor. 3e minuut: Britt komt linksvoor, passt de bal naar daily, maar daily raakt de bal na twee man gepasseerd te hebben kwijt. Goede actie, maar helaas geen doelpunt. De volgende kans; een bal belandt op stefanie’s voet die de bal vervolgens vol op de goed blokkende tegenstander trapt. Hierna volgt een mooie actie van Nomi (onze lieftallige invaller uit O19); ze draait goed weg en schiet de bal krullend naar de hoek van het doel. Helaas zat de keeper er goed bij. Hillegom bleek geen slechte tegenstander en beide ploegen weten dan ook een goede spanning op te bouwen.
  Een actie van Hillegom; de rechtsbuiten van Hillegom wordt aangespeeld, Jamey probeert een schot op doel te voorkomen, tevergeefs....  De speelster van Hillegom schiet de bal strak over de grond in het doel: 0-1 voor Hillegom.
  Kort na het doelpunt zagen wij vanaf de kant Josephine met haar schoen klooien “mijn voet is uit mijn schoen, maar gaat er niet meer in”, aldus Josephine. Ze kreeg met geen mogelijkheid haar schoen weer aan, dus moest snel een van de wissels haar schoen tijdens de wedstrijd met die van Josephine wisselen. Josephine gaat verder met een witte en een zwarte schoen. De wedstrijd bleef doorgaan en na veel gerommel bij het doel weet WSV de bal weer niet in het net te leggen. Daarna volgen nog vele net-niet-doelpunten: heel WSV komt voor het doel, enkel Josephine en Jamey blijven achter. Er wordt wat heen en weer gespeeld en de bal belandt bij Kelcey. Zij ramt de bal op doel, maar ook deze wordt weer door een prima redding van de keeper voorzien. 
  Hillegom is geen verkeerde ploeg, maar WSV krijgt toch de meeste schoten op het doel. Integendeel, Hillegom heeft de hele eerste helft maar één kans op doel gehad. Een honderd procent rendement dus. 

  De opstelling in de tweede helft blijft hetzelfde. Na 17 minuten worden Josephine en Danielle gewisseld voor Amber en Céline (wederom een topper uit de O19). In de tweede helft werd heel wat gerommeld bij het doel van Hillegom; Stefanie is in duel met de keeper, maar allebei zijn ze de bal kwijt. Opnieuw een hele goede kans voor de gelijkmaker, maar ook deze weet WSV niet kunnen benutten. Ongelukkig moment voor de meiden van WSV, stefanie maakt een minimale overtreding en de tegenstander krijgt een vrije trap. Twintig meter buiten de zestien meter weet een speelster van Hillegom de bal goed met de wind mee te raken: onderkant lat, de keepster Wieske werd geklopt. Helaas 0-2... 
  Dit is dan ook de eindstand. WSV blijft tot het einde van de wedstrijd knokken. Echter mocht het tegen de geduchte tegenstander Hillegom niet baten.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide