• Test Text
 • WSV30 JO11-1 2e plaats in IJmuiden bij het Stormvogels jeugdtoernooi

  Afgelopen zondag op 30 augustus heeft WSV30 O11-1 mee gedaan aan het jeugdtoernooi Koert Heilig georganiseerd door Stormvogels IJmuiden.

  Een mooi slotstuk van de 1e maand dit voetbalseizoen aangezien het team sinds dinsdag 4 augustus al in training is en al mooie oefenwedstrijden heeft gespeeld tegen Assendelft, KFC, Fortuna en RCZ. Het team bestaat uit Mick Meijaart, Ryan Grondman, Boyd Engels, Marit Hooijschuur, Ezat Alizadah, Ja’van Jongert, Stan Hooijschuur, Luuk Min, Daan Kriek, Duke Eggers en tijdens het toernooi ook Kai Zijp.

  De O11 poule was een combinatie van 1e klasse en hoofdklasse teams met helaas 1 team niet aanwezig en daardoor 3 wedstrijden op het programma. Eerste tegenstander was Kolping Boys O11-1 uit Alkmaar en het was direct duidelijk dat WSV30 beter in de wedstrijd zat echter dan moet je wel nog zien te scoren, in de 2e helft lukte dit gelukkig middels een mooie volley uit de lucht na een prachtige assist van de keeper.

  In de tweede wedstrijd was WSV30 duidelijk een maatje te groot voor IJmuiden O11-2 en met vlotte combinaties een dik verdiende 4-0 overwinning. De derde en laatste wedstrijd was dan ook de finale wedstrijd aangezien tegenstander IJmuiden O11-1 ook nog geen punten had verspeeld. De wedstrijd was vergelijkbaar met de eerste 2 potjes, ook nu WSV30 het betere van het spel met ook een handvol kansen. Echter het was IJmuiden die met een snelle uitbraak de 1-0 wist te scoren in de laatste minuut voor de rust, in de 2e helft wist WSV30 helaas niet meer de aansluitingstreffer te maken.

  Al met al een mooie 2e plaats en na de al gespeelde oefenwedstrijden zijn de toppers helemaal klaar voor de competitie. Zaterdag 5 September eerste wedstrijd tegen ZOB O11-1 en daarna oa de derby’s tegen Hercules, RCZ en Zaanlandia. 

  Iedereen is weer blij dat de bal weer rolt!!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide