• Test Text
  • WSV’30 verlengt contracten voltallige trainersstaf
    13 feb 2024
  • WSV’30 is verheugd aan te kondigen dat de contracten van de volledige trainersstaf voor het seizoen 2024-2025 zijn verlengd. De club heeft een groot vertrouwen in zowel de potentie van de selectie als de samenwerking binnen de vereniging. Hoofdtrainer Arjen Zwaan, assistent-trainer Aschwin Darshoen, trainer Menno Schipper, trainer Tom van Lith en keeperstrainer Albert Jan de Vries worden hiermee gewaardeerd voor hun werk.

    Het seizoen 2023-2024 is veelbelovend gestart voor WSV’30, met drie selectieteams die doelgerichte trainingen volgen en wedstrijden spelen. De spelers tonen enthousiasme voor de trainers en de trainingsmethoden die worden toegepast.

    Deze benadering zal ook in het komende seizoen worden voortgezet, waarbij het jeugdige talent binnen de selectie wordt betrokken. WSV’30 verwacht verdere sportieve vooruitgang te boeken en hecht veel waarde aan een goede samenwerking binnen de vereniging. De club is dankbaar voor de inzet van alle spelers, trainers, vrijwilligers en sponsors.

    WSV 30 is ervan overtuigd dat de club met de huidige inzet en ambitie een mooie toekomst tegemoet gaat.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide